Söt jag kommer bli i min röda nyans i sommaren, tvek.

Softar i solen resten av dagen tror jag. Kommer dö av smärta för jag kommer bli lagom söt i min röda nyans jag kommer få, I mean it, not. :s Ciao!

Uppdaterar: hola senoritas! Eshkutchainprovinatisititiis, ha de gött!


Varför krokodiler är gröna vet ingen.

Fick två gratisprodukter från kicks, I don´t know why? :O Märkte det inte förens jag kom hem för att påsen blev så tjock, det såg ut som om påsen var med barn. Det ena är en kräm man sätter på fejset och spolar bort och efter det tar man en vätska på, den lukta mycket godare än den jag redan har. :)

Shopping öhh?

Vart förbi två timmar och shoppade förut, var de enda vi han med, så humöret vart inte på topp när jag inte hitta det jag skulle... typiskt mig. :thumbdown: Alla tanter typ gick med sina rullatorer och mammorna med sina barn och stor kundvagn, jätte långsamt. Så då tog allting mycket längre tid + att det är löningshelg. Glassen vart god.
Visar vad jag köpte sedan. ;)

ninjapizza!


Myrorna kommer invadera världen............inom kort!

Fick besök av en myra senast på bussen, idag var det en vid matsalen. Myrorna kommer starta andra världskriget och invadera hela världen snart.....jag lovar.......helt säker på det. Trevligt vid maten när man vinglar till med stolen av att bara en liten myra kryper upp för väggen, dem kan ju orsaka skador, allvarliga skador! :o

Smart där, i know!

Failade lite på väg till skolan i morse. Fick ta väskan under armen och så hade jag ett fladdrande axelband släpandes bakom mig, blev utglodd på bussen. Smart är jag, tumme upp på den. :thumbup: Får börja gå med typ ICA kassar till skolan eller en stor Ikea bag eftersom allting ska få plats. :D

Kan du vara snäll och snyta dig?

Shit ! Satt som en nästan helt vanlig dag och vänta på bussen för utom att jag fick sällskap. Det var en kille. Han frågade artigt minst 2 - 3 gånger.

Kille: (frågar artigt) Kan du *snff*...? (drog sig själv under näsan)
Me: (stammar) h...a...
Kille: (frågar artigt...igen) Kan du *snff*...? (drog sig själv under näsan)
Me: (smile) :)
Kille: (frågar artigt........igen) Kan du *snff*...? (drog sig själv under näsan)
Kille: Jag kolla min väska efter papper, jag ordna detta.
Me: (svarar snällt) nejnejnejnej!!! Det behövs inte.
Under tiden prata han om typ barnbidrag, och att varmvatten var farligt och att jag var förskyld. Hee? Det var vääääldigt trevligt. ;)

Sjukt vad bra det går. Jag är så stolt.

Sitter och dampar loss vid min gitarr, går suveränt bra, spelar så strängarna lossnar, dom bara flyger i väg. Swosch swosch. Helt ärligt så går det just nu åt helvete. :S Försöker lära mig Jag kommer med Veronica Maggio, så sjukt go låt när den spelas på gitarr men annars gillar jag faktiskt inte riktigt låten. ;)
Att dem på kulturskolan inte hör av sig, dom har ju inte ens träffat mig än, dom kan väl inte redan ha tröttnat på mig? :bigeyes:

I will eat my body lotion, it smells like bubble gum

Tråkigaste dagen på veckan, slutet på veckan och början på en ny vecka. :tired: Så nu blir det fix denna söndagen med. I will eat my body lotion, it smells like bubble gum.

Jag vill se när Barcelona klår Madrid.

GAAHHHH, jag måste se El clasicó sedan när Barcelona möter Real Madrid men vi har inte kanalen hos my dad. I will die out with my pillow today. Får lite smått panik. :mad: Lägger min frustration på att sitta och skriva på ett himla tråkigt arbete vi gör i skolan, snark. :tired: Mina ögon glittrar, funderar nästan på att gå till någon av grannarna och kolla fotboll med dem, när man bor i lägenhet med typ 40st andra i närheten borde det väl vara någon som kollar på fotboll, right? Fast det bor mest gamla tanter här. :rolleyes:
I will sit and chew on a piece of paper in a corner :|

Jag vill se när Barcelona klår Madrid.

Mi negerobolo.

Ciao! Kladdat med en negerbolls smet precis, åt typ 4st negerbollar medans jag gjorde dom och nu har jag 7st att äta upp, känner mig rätt mätt på dom. Men suget kommer snart tillbaka. :) Specialito con Emilia - mycket smör och socker och självklart kaffe. :love:
Har också tänkt på det, nu för tiden är det rasistiskt att säga negerbollar, det fanns en väg som var tvungen att byta namn för ett tag sedan som hete negervägen. Det borde bli rasistisk att kalla någon blek med, som jag. Nu ska jag äta mina negerbollar, Just negro balls, jag menar inget illa, jag vill bara ha mina chokladbollar och äta dom med namnet dom föddes med i mina ögon :bigeyes: Ni kanske inte blir så jätte läskade av mina chokladbollar, jag är ju ingen specialiteo kock direkt.

-Man borde väl inte ta åt sig av att man blir kallad mörk eller ljus, alla är vi ju skapade så?-


Jag är så sjukt överlycklig just nu.

Humöret är på topp. 10:20 meddelades alla på skolan om att vi skulle få gå hem, vi blev totalt utslängda från skolan. Det var en vattenläcka någonstans som gjorde så vi inte hade något vatten, jag vart toanödig så fick lite smått panik sedan när jag skulle hem, självklart så kommer inte den bussen man skulle med då, så fick hålla mig ytterligare en timme tills nästa buss kom.... :| Lärarna gick fram och tillbaka, och där satt jag helt ensam i skolan och varje lärare fråga: -Varför sitter du här då?
Tänkte fira den inställda skoldagen med pannkakor, meeeeen så gick inte det. Nu önskar jag er alla en riktigt bra fortsatt skoldag medans jag sitter här hemma och tittar. :thumbup:

Alla dessa flöjtlister.

Hello my friends, this is special price for you my friend, only for you my friend. Sitter här död och försöker plugga men något barn som bor under mig sitter och ska lära sig spela flöjt eller någonting, för det låter ingen vidare, tondöv eller bara nybörjare. :| Varför ska folk lära sig spela instrument när dom inte ens kan det i början? Säger jag som ska börja spela gitarr. :blush:


Gratisbio - Få biobiljetter gratis & shoppa gratis

Klicka på bilderna för att komma vidare till hemsidan, om inte det funkar så använd dig av länken här: Klicka här för att komma vidare till GratisBio

Everybody Hurts

Denna låten försöker jag lära mig på gitarr. Har ansökt om att få börja spela gitarr men har inte fått något svar från kulturskolan ännu, snyft. Men annars är jag självlärd med det jag kan, men denna låten funkar bara inte att trycka in i min hjärna, det går inte, jag har försökt, tro mig. ;) Annars är det sjukt fint gitarrsolo :D

När du sa att jag var galen, svarade jag bara att du var tråkig.

Sitter just nu och är lycklig över mina finfina smileysar. :thumbup: Ska gå och kolla om det går någonting på teven och sitta där med min ullibulligosiga filt. :D Just nu sitter jag och dricker mjölk, så gott :rolleyes: Självklart så dricker jag den i en kossmugg från Arla, tufft :cool:


Jävla fripassagerare.

Det är alltid lika tråkigt att gå på bussen som det är att gå av bussen. Man sitter där, död efter ännu en skoldag och vill bara sova, men just då så ska man gå av bussen då jag själv egentligen inte orkar röra ett finger.
Satt bredvid en fripassagerare idag också, fick hjärtklappningar. Det var en liten myra som kröp på väggen, och så ramla han ner, kröp upp igen, och ramla ner, och så bredvid satt jag rädd ifall han skulle börja krypa på mig, man kan ju inte skrika på bussen.
Sedan på bussen till skolan förut satt det två tjejer på andra sidan bussen bredvid mig, så satt den ena och torkade sig under ögat eller någonting med vidöppen mun, stäng munnen tack.

Effektiv på lektionen.

Sitter och skriver om Iran. Sitter med Linn, Maya och Johanna. Är väldigt effektiv, hittar inte dokumentet på datorn, skolans datorer suger. Sedan ligger man långt efter också. Ha det gött hej!
The cake is melting, so damn good

Would kill for this damn good pie, dreaming while I eat dreams. Så sjukt goda.


Jag visar upp mitt rum.

Här är mitt rum hos my mom. Filmen är från 1 Februari, så har kommit lite nya saker, bland annat spegeln som vi satte upp idag, sjukt nöjd.  En liten nybörjar film. Here it is, enjoy.


Nu blir det fix.

Mormor kom och hämta mig förut, hjälpte henne att bära flyttkartonger, men nu är jag hemma igen. Söndag, fixfix. Skönt att göra det varje söndag, oftast.  I´m feeling lonely. Brukar ni också göra sådant på Söndagar?

I feel like eating cheese on the moon

Hemma igen!  Skönt att vara på kalas för man får alltid efterrätt och godis. Sitter här i min säng nu och typ dreglar, är så sjukt trött. I need it more than a good cake I had at the party. Kom just också att tänka på att ingen vet vem jag är, har nog också glömt att säga hej, hej! 
Jag gillar i alla fall att spela gitarr, hålla på med musik över huvud taget och att fotografera, jag vill nog gå media som linje sedan när jag börjar gymnasiet, just so you know. Någon gång i mitt liv ska jag åka till månen och äta en bit ost ifrån den.

Hemma en stund för lite fix, sedan åker jag iväg igen.

I´m home, home sweet home. Imorgon sätter vi nog upp spegeln som jag köpte, en lång. Annat nytt, 2st ljushållare och en tavel ram, är så nöjd med mitt rum, men är inte helt färdig med det ännu, fick inte köpt en matta idag heller.  Blev en hot dog eller vad man kallar dom? och en dricka till lunch på Ikea. Nu drar jag mig snart vidare till ett kalas. Ska fixa i ordning mig, och fixa lite saker först och så skulle vi på en visning av en lägenhet innan med.  Är så nöjd, nu har jag två speglar på rummet. 

Hola senoritas !

Min hy är nu som porslin efter krämen jag tog igår, wiiie  Ajföööne... Ajfööööööne... Ajföööööööööööööööne... Kan inte blogga på min mobil bara för att jag inte har en Iphone, dela med er tack! It suck´s.
Kom precis och tänkta på de dära utlänningarna när dom typ bara: Hello my friend, this is special price for you my friend. Vill påpeka att dom tar i extra mycket på det jag strök under. Man bara, ja, hejhej.
Åker till Ikea snart, hämtar upp syrran hos min morbror och så åker vi. Behöver köpa lite saker till mitt rum.  Blir troligtvis en lunch där med på Ikea.
SeÑoras y seÑores adiós, mi espaÑol no es tan bueno, pero funciona bien muy bien con Google.
I´m disappointed

Vid tre drog jag och min syster in och shoppade samt fika. Köpte en varm choklad med grädde och mashmallows i, med systers studentrabatt  och var sin negerboll från coop, fanns ingen delicato boll, I´m disappointed. Mitt upp i allt inne på JC tar jag upp en banan ur handväskan och börjar äta på den.
Har typ 10 stycken presentkort som jag behövde handla upp, blev av med ett på Lindex, och handlade lite på det från kicks. Köpte en concealer och en brun kajal på kicks, bild nedan. Sedan köpte jag 2st flaskor för ansiktet, smörja på dagen och kvällen, SMÖRJ SMÖRJ. Dem var från Loreál så fick 3st gratisprodukter för det var över 100kr, bild nedan. Köpte ju också jordgubbssmör, bodylotion. På lindex köpte jag en underkläder, brukar alltid bli bra att göra det för presentkorten där. 

Gratisbio.se

Är själv medlem på Gratisbio. Bara några klick, gör ditt första klick genom att klicka på bilden ovanför. Rekomenderar sidan starkt, speciellt för bloggare. Man tjänar poäng för sitt bloggande, hitta mer information på hemsidan, medlemskapet är också gratis så vad har man att förlora på det?
-Bara några klick-
www.gratisbio.se

Hej föresten !

Här om dagen åkte vi in i närheten av Bäckebol, på Toyota i alla fall och kollade på bil med min pappas kompis. Lycklig jag blev när jag såg att det fanns en allt i allo maskin eller vad man nu brukar kalla de, GAAHH. Fanns typ espresso och kaffe och sådant, som jag då inte dricker. Bara det vita skummet på cappuccino med jätte mycket farinsocker som är gott, men tog choklad, mums. Varför dricker så många kaffe i min ålder? Haha, så kommer jag där med min choklad, men god var den i alla fall, så satt och drack den med bränd tunga medans de beställde en tjänstebil.

Coop cafeét inne på Bäckebol fikade vi sedan på, tog en räkmacka, låg typ en burk med räksallad på den mackan, skojar inte. Så god var den. I väntan på min syster som blev försenad kollade vi ännu mer på bilar, fast bilen som vi ska få i sommar som vi beställt. Den har ju egna delar, fäljar, färg och sådant så den bli ju speciell på det sättet, så fanns ingen bil som såg ut som den, bara formen, ska bli sjukt kul att få se den sedan när den kommer i början av sommaren. Dock kommer jag sakna våran gamla bil.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0