R.I.P JultomtenSå j#&;%vla tragiskt. Jultomten blev krossad av sina egna paket så när jag öppnade han var allt bara chokladkross, tappade suget då jag sett fram emot att tugga av jultomtens huvud och fota varenda tugga som jag gjorde när jag var liten.
Men okej, såg inte fram emot att tugga jultomtens huvud.
Bara väldigt ledsen över detta, get over it.

LeveransbeställningKom *** inte på vad det hette (rubriken). Igår, snabb som jag är på att updatera, kom ett paket hem till oss som var till mig. En mikrofon, försenad julklapp.
Så är sjukt happy today. Fast än jag inte fattar någonting av programmet som är till.

Julafton

Så bra jag är, skuĺle uppdatera hela kvällen igår. Kom ett inlägg, på dagen dessutom, när jag berätta hur mycket jag skuĺle uppdatera, ya.
Så sjukt mycket mat i år, våran släkt bara äter och äter..

12.00 brukar det typ vara pepparkakor och glögg
14.00 middag, typ revben or something? Direkt efter är det ris Ala Malta, typ innan Kalle anka.
16.00 är det fika, vi hade 14 olika sorters bakelser, hmm..
19.00 typ var det julbord.

nobody Will knows.God Jul i efterskott önskar också tomten som handlat på citygross.


Är fortfarande kvar här jag var i går, hela släkten, ska snart ner och äta frukost, ba baaa

Julafton med släkten

Uppdaterar hela kvällen. Hyrt en koloni som vår släkt ska fira på i år, firar här varannat år, så mysigt. Startar med glögg, saffranskorpor och pepparkakor, en del människor här nu.

Vrid på huvudet eller datan för bättre bild, you know. Föresten, har ett sjukt najs rum nu, vid delen av min säng, fick en tygtavla av min pappa i julklapp. Så sjukt snygg, älskar den.
Lucka 19, SexyBySweden jacka. Tävlar hos Keela.

Just nu är jag med och tävlar om en SexyBySweden jacka, hur kul hade det inte varit att vinna den jackan?
Fick ett enormt smile när jag såg bilden på den jackan. Blev kärlek vid första ögonkastet eller något. 
Vill ni också vara med och tävla?
Kika in på www.keela.se för att delta!


Lucka 19, SexyBySweden jacka. Tävlar hos Keela.

Just nu är jag med och tävlar om en SexyBySweden jacka, hur kul hade det inte varit att vinna den jackan?
Fick ett enormt smile när jag såg bilden på den jackan. Blev kärlek vid första ögonkastet eller något. 
Vill ni också vara med och tävla?
Kika in på www.keela.se för att delta!


En massa jul från mig till dig.

Vaknar av att två personer utanför mitt fönster står och pratar, min väckarklocka idag. Min väckarklocks jävel till helvete var på ljudlös, den har troligen stått och spelat radio tyst för sig själv hela veckan.. 1h go frånvaro och omatchade kläder. Men känner mig lite som Santa Claus idag, röda byxor och mörkgrön jacka, snyggt? Ska fundera på det. Lyssnar på julmusik, här kommer en liten truddelutt jag sjunger för er."thats whember to, stop Calling. you be Do, an alright, and your christmas is White, and i have a Blue, Blue, Blue christmas, aaa oooo aaaa ooooo aaaoooo aahhahah OOO""när kommer tomten, snart kommer tomten, när kommer tomten, nu kommer tomten, när kommer tomten, där kommer tomten"Min katt levererar, god jul!

Pepparkakshus - 2 advent - julAaaaa maaaa gaaaad, titta mitt pepparkakshus. Gjorde min egna deg helt själv med mina egna konstruerade händer igår. Degen smaka mjöl. Men det är utsidan som räknas på pepparkakshus. Idag satt jag och rita mallar och sen när dom kom ut ur ugnen var dom typ 2cm tjocka plattor, gott..
Isolerat hus i alla fall, resultaten - skit nöjd!

Espresso house, bowling och shopping!

åkte och bowla med klassen idag, det var kul. :D Slutade sedan efter bowlingen så jag och Moa stannade kvar och gick runt i affärer och kollade på kläder i 3 timmar. Gick in på espresso house, beställde chailatte. Så sjukt god. :o Tog tre timmar för mig att sedan tillslut ha köpt en blus.
Kunde inte vrida bilden, men aldrig skadar det ju av att slita loss hela datorn från bordet och vända på den eller bara vrida huvudet och får nackspärr, fritt val. Ha de gött!

RSS 2.0