Impuls köp med en chock på köpet?

Regnade ju igår så lös upp dagen med en lampa. Nej, men jag åkte bussen en sväng med mitt skolbusskort som fortfarande fungerar av någon anledning, jag vet inte vilken. :question: Men så utnyttjar chanserna lite. Men gick in i en butik bara för att kolla och ute regnade det. Såg en fin tröja som jag prova. När jag provat klart den och funderade på om jag verkligen inte skulle köpa den ändå så såg jag lixom hur tjejen i kassan tittade med glänsande ögon på mig med tanken i huvudet: ''köp den''. And I did it
Satte mig på bussen hem igen och kände mig helt stel i ansiktet, funderade på varför jag köpte den och att jag nyss spenderat 180 kronor! Mycket när man knappt har någon inkomst. :rolleyes: 
Nu i efterhand är jag toppen nöjd. :D
 

Typiskt mig

Nu var det igång igen, detta är vad som händer nu. Alltså hände detta i Lördags. ;) Det är gott, det är det.
 

Det var vad jag gjorde förra veckan

Förra veckan fyllde min mamma år. Självklart med lite tårta också, sjukt underbart god. Kärleksmumstårta med mockagrädde. Prova inte, ni kommer bli tjocka! :O Firade hon hela måndagen under kvällen när hon kommit hem från jobbet, hon fick en Ipad med. Snyft, I want a Ipad :bigeyes: På Torsdagen var det ju apvarmt så svettades typ som en gris, snarare såg jag ut som en gris, gyllene rosa. :blush: Och i värmen badade jag och en kompis i jaccuci som var 38 grader varm, gött!
Midsommaren var också bra, åt jordgubbar, kvällen grilla vi och jag spela guitar hero med Oskar en stund. Äggost på midsommaren med, bara jag som vet vad det är antar jag.
 

Jag är friiiiiiiiiiii, som en fågeeeel. Jag är friiiiiiiiii, som en tonfisk, sjung med!

Sommarlov och satan vad skönt. Lockade håret, sminkade mig och fixade och drog till skolan i några timmar för avslutning och then I was home again. Så just nu är jag så där glad -> :D But it was'nt me. Sommarlov. Det firar vi med ett glas saft och så utbringar jag nu en skål efter att ha fått sommarlov sist av alla i Sverige!

Lyser upp måndagen med en lampa...nä, en pizza.

Sitter där med en pizza framför mig igen. Familjepizzan som bara är till mig, nä. Självklart delar jag med tre underbara vänner :D

Går runt med en tomteluva resten av kvällen, det är Juni, ja.

Nu är allt klart, idag igen. Fast idag är det vi som håller det. Så nu kan alla vara snälla och komma! Tomteluvan på, luciasnöre på, sommarklänning på och ett par håliga leggins och två olika strumpor. En randig och en lila, temafest.

Festa hela helgen låÅåÅång. Va?

Student. Höjdpunkten förutom den som ska firas då såklart...Grattis på studenten!..så är ju tårta så sjukt gott. Ni borde prova. Jag äter som för tre personer och smakade på båda sorterna. Självklart. Behöver nog inte säga något mer om det nu.
Båda dem tårtbitnte mina. (jooodeevarrdooom)

Någonting som endast uppskattas när man är DÖ hungrig.

Firar man nationaldag? I sådanna fall firar vi detta med en inte läskande bild på pizza. Flyttmat som alltid uppskattas i alla lägen efter att ha burit kartonger kors och tvärs och upp och ner hela dagen känns det som fast jag mest satt ner och underhöll mina kusiner lite som sedan lämna mig. :( Hahah, jag klarade mig. Trust me.Flyttar nu in här istället.

Efter haft en säng som soffa hemma hos oss vet ni inte hur skönt det känns att ha bytit ut det mot den här soffan. Och gissa vems plats som är till vänster? Min. Bara jag som vet att den är min men det lär väl alla andra förstå efter ett tag efter som jag nu flyttar in i denna soffan. :thumbup:

Guess what I did?

Skööönt. 9-17 har jag slavarbetat för..hmmm...femte gången. Det ända jag gick och tänkte på under min praktik var att dem inte fick glömma och ge mig belöning efter att jag gått i 8 timmar och jobbat. Ångest! :s
100 kr presentkort på ICA. Men den första 25 kr lappen försvann, vet inte vem som tog den faktiskt, hem kom jag istället med en påse naturnötter.
Visste inte vad jag skulle köpa för min kära 25 kr presentkort på ICA så först gick jag till lösgodis, plockade en påse, ångrade mig när jag hela dagen gått förbi naturnötterna och tänkt: ''oohh, give me some nuts'' _:|
so guess what I did, jag la tillbaka godisbit för godisbit (med spaden) och gick sedan glatt där ifrån efter 20 minuter och plocka mitt naturgodis. :D
Updatering: Jag har visst redan skrivit om detta men kände för att återuppta den glada känslan. Heh.. ;)

Kändes som om jag befann mig på Antarktis i deras kyl och frys.

Efter en dag med frusna fingrar och känslan av antarktiskt blev jag belönad. Vill tillägga att jag bara praktiserade på en ICA butik. 4st 25;- (100kr) rabatter på ICA är aldrig fel, den ena lappen försvann rätt fort. Heh ;)

RSS 2.0