Impuls köp med en chock på köpet?

Regnade ju igår så lös upp dagen med en lampa. Nej, men jag åkte bussen en sväng med mitt skolbusskort som fortfarande fungerar av någon anledning, jag vet inte vilken. :question: Men så utnyttjar chanserna lite. Men gick in i en butik bara för att kolla och ute regnade det. Såg en fin tröja som jag prova. När jag provat klart den och funderade på om jag verkligen inte skulle köpa den ändå så såg jag lixom hur tjejen i kassan tittade med glänsande ögon på mig med tanken i huvudet: ''köp den''. And I did it
Satte mig på bussen hem igen och kände mig helt stel i ansiktet, funderade på varför jag köpte den och att jag nyss spenderat 180 kronor! Mycket när man knappt har någon inkomst. :rolleyes: 
Nu i efterhand är jag toppen nöjd. :D
 

Kommentarer
Postat av: Moa Simborn

Sjukt snygg tröja!

Svar: Tack ska du ha :D
relevantatankar.blogg.se

2012-06-29 @ 02:34:56
URL: http://moasimborn.blogg.se
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Du kanske kommer strunta i denna kommentaren men jag kan åtminstone försöka... Min dröm har alltid varit att bli en skådis och äga ett klädmärke som är större än HM (som är väldigt stort) men man måste ju ta små steg i taget just därför vill jag att min blogg ska bli stor, väldigt stor! Så kolla gärna in mina kategorier och läs runt i bloggen lite. Vem vet du kanske gillar min blogg?
Annars hur mår du? :)
Har även en tävling där du kan vinne en design!  http://jaasses.webblogg.se/2012/june/tavling-vinn-en-design.html#comment (direkt länk)

Kommentera det på min blogg annars får jag ju aldrig ett svar! :P (allt det där med den nya blogg.se designen och så :) )

2012-06-29 @ 03:31:44
URL: http://jaasses.webblogg.se
Postat av: Anjali

Veckans blogg?

http://myonlywishisidiereal.blogg.se/2012/june/dagens-blogg-vinnare-veckans-blogg.html

2012-06-29 @ 12:59:28
URL: http://myonlywishisidiereal.blogg.se
Postat av: jojo! :**

Awww!! Villken gullig tröja du köpte =)

2012-06-29 @ 13:29:41
URL: http://www.peaceyo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0