Ni vet den dära lyckliga känslan i magen som man inte vet vart den kommer ifrån?

Den känslan är i min mage nu. Woho! :D Min klocka ringde 05.00, gissa om jag hamna i krisbråk med min väckarklocka? Den ska alltid störa och sängen är alltid som skönast på morgonen, why? Jag tänkte, 30 minuter räcker, jag ska bara klä på mig och äta frukost men så skulle jag koka ägg som tog 9 minuter på sig och göra gröt som tog 4 minuter på sig och koka te som tog 2 minuter på sig. Då var klockan 1 minut i halv. 05.29. :|
Jag försökte halsa mitt te men det gick inte, åt upp ägget i farten och min juvliga gröt jag längtat efter att få njuta hela veckan åt jag upp på 1 minut, 1 minut. Min mage mådde inte bra efter det. Jag han med bussen i alla fall, trust me.
06.00 till 11.00 var en go arbetstid, bageri. Och med påsen man fick med sig hem så kom den där bubbliga och lyckliga känslan i magen och ett brett leende. :thumbup:

Detta ska jag göra tills jag dör av hunger.

Var nere och köpte en tidning, i väntan på mat. MAT! Ensam hemma with my sister och en till. Då blir det ju såklart tacos på nybörjarnivå. Liten kniv och enkelt på burk typ, fast nej. Men först måste dem ju komma hem också, får se hur lång tid det tar, kan ta upp till 2 timmar och ändra fram till midnatt. Ska läsa lite i tidningen nu. ;)

Jag gjorde det!

Näää, nääää, inte idag, nää, nää, jo. Jag bada. I'm not kidding with you if you think I do it. Hehe, bra sverige bro! Grillade med tre underbara kompisar i Onsdags, chill. You name it. :D

Får får får, nej, får får lamm.

Pfffttt.... Säg inget, jag fotade ett par kamera frivilliga får igår, filmade sedan bara för att dem lät så himla underligt, bääääää. bäääää. Dem typ snacka skit om mig, dem gjorde mördarblicken. :| Njut!

Ö I S

Man blir glad inombords ibland när man ser speciella saker man gillar hos någon annan. :D
ÖIS ♥

She Doesn't Mind


Sushi

Waaaaaah ! :o Jag har ätit sushi, before I start eating, I wished that I would survive, and I did. Jag är här, och det var gott ju. Men det gröna sjögräset hör bättre hemma i vattnet. Faktiskt. Ingefäran hör bättre hemma bland dem som gillar det. Faktiskt. ;)
Vill på peka att wasabi inte är att rekommendera, tog en rätt så stor bit, 2 cm kanske. Min näsa börja brinna, kände mig som en drake. Mamma undrade varför jag skrek ''aj'' vid matbordet. :s

Räddaren i nöden.

Har suttit nu i två dagar och sett solen, det positiva.
  1. Jag fryser inte som en hackande hackspett längre. :|
  2. Det är varmt, antar att det betyder samma sak som det ovan. :|
Men såklart bara på dem dagarna får jag de där söta små brunprickiga sakerna från typ bettlehem som sticker fram lite här och var på näsan och bara tar för sig och tar aldrig slut. Fräknar. :tired:
Choco moment var räddaren i nöden för går dagen.

Happy meal. Tack!

Shoppat med Maya och Johanna. :thumbup: Men köpte ingenting. :thumbdown: Lunchade på Mc'donalds, självklart Happy meal, fast nä? Fick ingen kartong, I´m dissapointed. :( Spenderat två timmar med två kära små bussar, som typ vibrera sönder när mc mopederna åkte förbi. Det var i alla fall väldigt roligt med Maya och Johanna. :D

RSS 2.0