JulklapparFörsta julklappen var klar redan i Oktober. Tre paket inslagna, men det ena är inte här jag är nu. Lyssnat på julmusik nu varje dag i November, har sån sjukt längtan till julafton, don't know why.. I år träffar vi hela släkten på mammas sida nästan, hyr en "koloni". Hittat en vinterjacka med, vet inte vad jag tycker om den än, hoppas på tumme upp.
Jag har alltid sån beslutsångest, var i affären i ett omklädningsrum i typ en timma, blev lite kö med som jag mycket väl var medveten om.

Stora ögon

Känner mig så sjukt kreativ hela tiden, don´t know why? Haft sjukt mycket prov förra veckan (hade).. Uppdaterar denna bloggen 10 gånger dagligen men det märks inte på bloggen, den är helt död. I´m gonna be so famous on my blog with so many followers. Följ mig på Instagram istället, emiliajosefinemoller. Hade inte varit så där fel att få typ 10 000 kr i månaden så man kan göra exakt vad man vill, när man vill, hur man vill. 
 
Men kände mig ju kreativ, jaha och? and then we know that. Just precis. Det är en cirka 3 veckor gammal nyhet som jag av lathet inte orkade skriva på bloggen. Målade min ögon stora, tecknade små söta ögon. Blev mindre bra men ändå bra. 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0