Canon eos 600d

Äntligen efter att det stått på min önskelista nu sedan 2009 så har jag en systemkamerA. Dck köpte jag den för mina egna, ihopsparade pengar, men det känns faktiskt bättre så! Så sjukt nöjd, unts.. Unts... Party rock anthem tonight, eller hur den går..
Nu ska jag egopixa sönder med min kamera.. Nä de ska jag inte, ska ta kort på näsdukar och silvertejp och sånt sutch a fun things instead. 😳
Take it that way you want.

My darliing! ❤


Underbar dag med fastrarna i stan!

Åkte med syster och hennes kille in till stan idag. Mötte upp mina fastrar och en av dems kille. Fick 500:- att sedan shoppa och köpa mat för, sjukt! Väldigt nöjd, var väldigt mysigt att träffa dem då det inte är ofta jag träffar dem sådär. Gick till espresso jouse, tog en frappino vanilj, fick även reda på att jag tycker om kaffe blandat med annat, så sjukt gott!

Hittade en hoodtröja och en långarmad tröja inne på bikbok, sen satte vi oss och åt, tog tacowrap. As najs dag, en dag där man träffas i present uppskattas mer än en inslagen paket faktiskt, blir ett minne!

Sitter på bussen hem nu, chillar med min gosiga plastpåse, kliande ögon, brett leende och alldeles för mycket sol på ögonen. Ha de!


Awesime tårta på kalas!

Titta på denna adorable tårta med grishuvuden och grisrumpor som badar i gyttjebad i en kitkatbadtunna! Moster gjort dem, så åt grishuvudet, kitkat och en alldeles förstor tårtbit igår på deras kalas. As najs är tårtan!

Fick även ett alldeles för söt barn krypandes mot mig igår som ville sitta i mitt knä, ville äta upp honom, nomnom. Men paniken skrek först inom mig när han kom mot mig, dont know what i should do. :o Men sen ville jag inte heller släppa honom, så söt!


Kungen, media och Boris

Ullared is a famous shit! Om det är några som är dåliga på att komma i tid så är det kungen och drottningen, tidsoptimister! Dem var 1 timme senare, ovh dom är kungar och allt that. Vart hyper fast jag inte bryr mig egentligen. Different girl. Tysk press/tv frågade om jag ville svara på några frågor och det ville jag jätte gärna fram tills dem då kom fram och fråga. Blev mer chockad, ångrar mig! Sen kom dom in i någon sekund, 10 sekunder senare var dem i bussen igen och åkte typ, yäyy. But i have seen thaaa king! Sen stod jag 1 m ifrån Boris när han intervjuades som om han vart världskänd typ, så kändes det. Sedan såg jag Ola-conny, men det har jag redan gjort tidigare. Skryter lagom nu, nä det gör jag inte, but i have seen tha kiiiing! -.- "." D: :3

Sedan är det inte lätt att smygfota, stod och låtsas ringde fast jag tog kort men så låter kamerajäveln!


Kungen och drottningen besöker Ullared!

Kungen och drottningen ska besöka Ullared imorgon. Blir alltid hyper när jag ska vara i närheten av en kändis fast än kag inte bryr mig om dem egentligen. Kanske för att jag aldrig fått en autograf, varför nu det skulle vara coolt. Men har sett kändisar i alla fall, kind of cool ya? För imorgon åker jag till Ullared så jag kommer buga och bocka och chilla med kungen imorgon och hoppas på ett porträtt med lilla kungen och mig. Nää, inte riktigt.. But its cool. :F Im so hyper!


Iphone skalen kom på posten!

Fått vänta i 5 veckor nu på mina adorable Iphone skal. Allihopa för under 200;- My gooshh. Detta får ni reda på typ 2 månader senare för jag tycker det är så fruktansvärt kul att uppdatera denna bloggen. Jag verkligen brinner för detta. :> 
Ta det där med en nypa salt eller en aningen för mycket krydda. Take it that way you want.
Här är dem i alla fall, in real. Nej, dem är bara på en platt bild i din dator. 
 

RSS 2.0