Klickat hem Iphone 4 skal!

Fick min pappas gamla Iphone 4 nu i veckan så idag klickade jag hem 4st skal och 1 fodral. Dessa godingar väntar jag på nu på posten, hope they coming soon.
 
Det första och det sista skalet är mina favoriter. Älskar dem. :love:
 

Checkat ut från Idre

I bilen på en roadtrip, on my way Home. Veckan har gått väldigt fort, för en vecka sedan var jag framme vid Idre och checkade in, idag checkade jag ut och sitter i bilen på väg hem och har halva vägen kvar. Kusinerna var sjuka, det var en dag som alla var ute i backen.
Postat brev med, check.
Mitt immunförsvar får inte svika mig nu, har sportlov och allt nu denna veckan. Nyser och snuvar mig och hade typ 1 grad feber igår eller något bara, men jag som typ aldrig blir riktigt sjuk ska inte bli sjuk nu heller!Åkt skidor och ätit årets första våffla.

Ställde mig på skidorna idag, inga brutna ben, inga vurpor ut för staket, felfri. Förra året åkte jag tunnelbacken i Idre Fjäll och slant på hal is när jag svänge åt höger så jag åkte åt vänster, rakt genom ett staket och ut på en bana typ 2 meter ner och slog i huvudet, that's me.
Åkte från 09.30 till 16.00, stannade till på en våffelstuga och åt våffla med grädde och jordgubbsylt, älskar grädde, mår heller inte dåligt utav det längre. :D
Åt mintchoklad och varm oboy med, sjukt skönt att vara borta från skolan och allt.
Titta nedanför om du inte är sugen på våffla...


...and now you so want an våffla.

Idre Fjäll

Gick upp 03.30 idag, wiiee. Klockan 05.00 åkte vi från Statoil där vi mötte upp mina kusiner och sen 9 timmar upp till Idre Fjäll, men gick fort.
Sitter i stugan nu och väntar inför imorgon då jag äntligen ska åka skidor.
Åt kebab förut, så himla god, (läs äcklig). Långa smala platta remsor, som smakade kokt. Men bilresan upp till Idre så, tjaaa, jag åt. Så sjukt skönt att vara ledig från skolan, 2 veckor lov nu, också bra.

RSS 2.0